Human Sound houdt zich sinds 1982 bezig met de verhuur van geluidsinstallaties, na eerst zelf als muzikanten het wel en wee van het Nederlandse zalencircuit te hebben meegemaakt. Voorbeelden uit dit verleden zijn te vinden op de site van de eerste Nederlandse hard-rockband Highway Chile (die overigens sinds 2001 weer actief is met optredens en cd-uitgave's).

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen met evt. lichtinstallaties voor onder meer live-bands, evenementen, presentaties en feesten.
Zowel een grote hal, een klein café, een festival of een feestje thuis; Human Sound verzorgt het geluid dat precies past bij de gelegenheid en uw budget.
Wij hebben met veel verschillende artiesten van uiteenlopende muziekstijlen samengewerkt. Deze kunt u vinden op onze showcases en referentiepagina.

Ook is het mogelijk om alleen een technicus in te huren.

Nieuws

04-10-2017
In Amersfoort werden de Nederlandse kampioenschappen Ti-Punch gehouden tijdens het PotStill festival. Voor de sfeer (belichting) en de sound (dit keer met de nieuwste Soundcraft UI-R24) zorgde Human Sound. Voor foto's van de caribische sfeer.....

09-09-2017
Het 120 jarig bestaan van het Pynackerplein in Rotterdam werd groots gevierd met de Koninklijke PTT harmonie, Jessy Yasmeen, Jiri, The Mourning Glories en The Skiffle Billy Cocktail. Voor foto's van het feestje.
08-09-2017
Een bedrijfsfeestje van het Institute of Water Education in Fort Wierickenschans te Bodegraven met de swingende band Mr. Mitch's Groove Sensation, die zorgde dat de gasten zich weer droog konden swingen na een nattig dagje buiten.

01-07-2017
De jaarlijkse Paardenmarktde in Ysselmonde-Rotterdam werd afgesloten met de bands Sweet Mary Jane en Purple House (een reunie na 15 jaren) voorafgegaan door een Sing A Long met alle feestvierders voor cafe de Gouden Leeuw. Een mooi feestje met een zonnetje na 20.00 uur.....Voor een foto-imprerssie.

23, 24 en 25-6-2017
Ondanks het miezerige weer op de zaterdag was het dit jaar toch weer een succesvol Bluegrassfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam met internationale artiesten uit Engeland, Frankrijk, Ierland, Spanje en Amerika (en natuurlijk uit ons eigen Nederland). Er werd gespeeld op 2 podia die beide door Human Sound werden verzorgd. Een aantal namen van artiesten: Carrie Nation and the speakeasy. Bob Wayne, J.D. Wilkes, Sierra Hull, Tangarine en the Bluegrass Boogie Men, King Biscuit, I draw slow, the Legendary Shack shakers e.v.a. Voor een foto-impressie...

02-06-2017
Het 11 jarig bestaan van café Verhip werd dit jaar met de bands 44 fingers, Hans,Jo en Ocki en (the houseband) Kbam gevierd. Voor foto's van het feestje van café Verhip in Rotterdam.

27-04-2017
Koningsdag bij Café Steijn in Rotterdam. Ondanks het zeer koude weer was er veel publiek gekomen om de bands Creedence Clearwater Survival, Police Tributeband, No Stewart en diverse andere bands aan te moedigen.Voor een foto impressie.

22-04-2017
Een feestje voor de 50 jarige Yvonne in Oegstgeest met de band Mr. Mitch's Groove Sensation

14-10-2016
Het fotofestival 2016 in Schiedam met de bands Petrol, Marvin Dee en Avi on fire was georganiseerd in het Wennekespand. Ondanks een niet zo'n grote opkomst speelden de bands met ongekende muzikaliteit hun eigen repertoire. Jammer van een wat donkere podiumbelichting waardoor de foto's een beetje donker zijn.Voor foto's van dit festival.

24, 25 en 26-6-2016
En weer waren de weergoden ons gezind. Op een opfrissend miezerig natje na was het dit jaar op alle fronten weer een succesvol Bluegrassfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam met internationale artiesten uit Engeland, Frankrijk en Amerika. Het festival trok dit jaar weer meer dan 10.000 mensen. Er werd gespeeld op 2 podia die beide door Human Sound werden verzorgd. Een aantal namen van artiesten: The Deslondes, Reverend Peyton, Henhouse Prowlers, Kentucky Cow Tippers, Hellbilly Hookerpunch, King Biscuit, Blue Grass Boogieman, Tim Knol, Hacksaw Boys, Keith Dunn, The devil makes three e.v.a. Voor een foto-impressie...
18-06-2016
Een feestje voor de 60 jarige Arthur met de band Rolling Coaster in Almere. Voor foto's...

11 en 12-06-2016
Het jeneverfestival 2016 in Schiedam, georganiseerd door Fun-Key events, was ondanks de regen een succesvol feestje. Voor het stedelijk museum was een podium gebouwd en het geluid werd verzorgd door Human Sound met muziek van: Het Barend Hoek Collective, Feather and the White, Convoi Exeptional, Dina Medina, Joris Lutz en Iwan de Reus, Spek en Boogerd. Voor foto's van dit feestje.

03-06-2016
Het 10 jarig bestaan van café Verhip werd grootst uitgepakt. Dit jaar met de bands Johnny's rattle shakin bleusband, Hotel, Police Tributeband en (the houseband) Kbam Voor foto's van het 10jarig bestaan van café Verhip in Rotterdam.

08-05-2016
Met aangename temperaturen speelde Dee's Honeytones op het gezellige Rock & Roll festival in Wijk aan Zee. Human Sound zorgde voor de technische begeleiding. Voor een foto-impressie....
26-03-2016
Wederom een succesvol "Het geheim van Noord" festival in de (ex)-gevangenis op de Noordsingel in Rotterdam. Georganiseerd door Kito-Events (bekend van het Bluegrassfestival in Rotterdam) waren er weer zo'n 500 bezoekers. De bands de Ukuladies, Stackhouse, Jezus Evil Highway, Keith Dunn en The Hennhouse Prowlers zorgden voor de muzikale sfeer, uitversterkt door Human Sound. Voor een foto-impressie...
12-03-2016
Een succesvol "Het geheim van Noord" festival in de (ex)-gevangenis op de Noordsingel in Rotterdam. Georganiseerd door Kito-Events (bekend van het Bluegrassfestival in Rotterdam) waren er meer dan 500 bezoekers. De bands Skiffle Billy Cocktail. the Wieners, Hellbilly Hookerpunch, Mourning Glories en the Small Time Crooks speelden de cellen leeg.en zorgden voor een gezellige sfeer,.uitversterkt door Human Sound. Voor een foto-impressie...
Foto-Archief eerdere jaren

Releasedatum: 31-12-2016
© Copyright 1991 Martin Mens